HET VERHAAL VAN RICABLE

MAAK KENNIS MET RICABLE

Handmade in Italy

Ricable is begin deze eeuw opgericht door gepassioneerde Hifi-liefhebbers in het noorden van Italië. Hun doel: de fabricatie van kabels die uitblinken in geluidskwaliteit en design maar nog betaalbaar blijven.

Er zijn vier series: Primus, Magnus, Dedalus en Invictus. Iedere serie biedt binnen zijn prijssegment uitstekende kwaliteiten, en zelfs het instapmodel wordt met de hand gefabriceerd in de fabriek in Ollegio.

Ricable gebruikt uitsluitend de allerbeste materialen, iedere kabel profiteert van het vakmanschap en de grote technische kennis van het bedrijf.

Het Italiaanse team onderzoekt en bedenkt voortdurend nieuwe technologieën die regelmatig uitmonden in gepatenteerde innovaties. Met Ricable geniet u van muziek in zijn puurste vorm.

WAAROM RICABLE?

ONZE MISSIE:

Tevreden klanten en levenslange garantie

Alle hifi-audiokabels van Ricable worden in de fabriek in Oleggio met de hand gemaakt. Na jarenlange ontwerp- en prototypefases zijn de Primus, Magnus, Dedalus en Invictus series tot leven gekomen. De kabels zijn gemaakt van eersteklas materialen en worden continue onderworpen aan test om hun correcte werking te verzekeren.

Ricable is dan ook zeker van een eersteklas product af te leveren. Daarom geeft Ricable als enige kabelfabrikant een levenslange garantie op productiefouten.

In Nederland distribueert Omera – Hifi en Streaming Media de producten van Ricable. Wanneer u bij ons of bij een van onze gewaardeerde dealers een kabel aanschaft, bent u ook verzekerd van de levenslange garantie.

Alle kabels zijn handgemaakt in Italië

99.9% tevredenheid

Levenslange garantie op alle producten

Alle producten hebben een certificaat

Grote voorraad en snel geleverd

WIE ZIJN WIJ?

Ricable wordt in Nederland geïmporteerd, gedistribueerd en verkocht door Omera – Hifi en Streaming Media.

TECHNIEK VAN RICABLE

Ricable Koperen Connectoren ( RCCP)

7 oktober 2020|

Nadat Ricable de geweldige resultaten die de MARC© -geleider kon opleveren in kaart hadden gebracht, richtte het onderzoek zich op het ontwikkelen van connectoren die een significante verbetering tot gevolg heeft. [...]

R-TEC Technologie

7 oktober 2020|

Met de komst van nieuwe line-up, heeft Ricable een reeks belangrijke innovaties geïntroduceerd. Prototypes waren hierbij erg belangrijk om, aan de hand van technische studies, materialen en constructietechnieken te kiezen die passen bij [...]

MARC Koper Technologie

5 oktober 2020|

Meer dan twee jaar geleden hebben we AM-RCC-geleiders in onze stroomkabels geïntroduceerd en het resultaat was buitengewoon. Sindsdien zijn we bezig geweest met een verdere verbetering van onze geleiders, want hoewel het resultaat [...]